Vilkår vedrørende køb på afbetaling hos Kajak-tilbud via Viabill.

Du kan nu nemt og bekvemt købe hos os på afbetaling. Dette foregår via vores samarbejdspartner Viabill, der tilbyder afbetalingsordninger på op til 24 måneder.

Hvordan?

Når du har lagt dine varer i kurven og går til betaling, kan du vælge, hvordan du ønsker at betale. Eks vis kan du vælge diverse betalingskort, eller du kan nu, som noget nyt, også vælge ”Viabill”

Hvem kan købe på afbetaling?

Hvis du vælger at betale med Viabill, når du når til betalingssiden på vores webshop, vil du blive ledt videre til Viabills hjemmeside, hvor du skal indtaste dit personnummer.

Er du over 18 år, har dansk personnummer og folkeregisteradresse i Danmark og står du ikke i RKI, vil du blive godkendt med det samme, og dit køb hos os er derved i orden.

Tjener Kajak-tilbud noget på at sælge via afbetaling?

Nej, vi tjener ikke en krone på det. Derimod går der 2 uger, fra kunden har foretaget sit køb, til Viabill betaler beløbet til os, som kunden har købt for.  De 2 uger hænger sammen med, at kunden har 2 ugers fortrydelsesret til købet, og nævnes også længere nede på siden.

 

Er det virkelig rentefrit?

Ja, det er helt rentefrit at købe på afbetaling. Dog kun op til et beløb på kr. 2000. Køber du for over kr. 2000 beregner Viabill renter på beløbet. Dvs hvis du køber under kr. 2000, tjener Viabill ikke noget på dig, og du får det rentefrit og kan fordele betalingen over op til 24 måneder, men køber du over dette beløb, har Viabill deres indtjening og du skal svare renter.

Hvor meget kan man købe for, når man køber på afbetaling?

Du kan købe via Viabill afbetaling for op til kr. 10.000. Det er kun rentefrit, hvis du køber for op til kr. 2000. Køber du for mere, vil der skulle svares renter af købet til Viabill. Laver du et køb, vil rente mv. fremgå, og du kan også gå ind på Viabills hjemmeside og se hvad det vil koste.

Jeg vil gerne købe for over 10.000 kr og betale på afbetaling, kan det lade sig gøre?

Ja, du kan gøre det på 2 måder. Enten kan du dele købet op, så du køber for op til kr. 10.000 via afbetaling, og derefter går ind på vores shop igen og køber det resterende, som du betaler på vanlig vis med kredit kort.

Eller du kan kontakte os på mail med dit lånebehov og bestilling, da vi også samarbejder med Ikano bank, hvor du kan låne til det fulde beløb, du handler hos kajak-tilbud.

Kan jeg fortryde mit køb på afbetaling?

Ja, selv om du har gennemført købet og endda har fået tilsendt dine varer, kan du fortryde inden for en periode på 14 dage fra købsdatoen. Du skal blot sende varerne retur i samme stand, som du fik dem og oplyse, at du fortryder købet. Derefter vil vi give Viabill besked om, at du har fortrudt købet, og de vil annullere købet.

Kan I anbefale at købe på afbetaling?

Ja, vi kan anbefale det, såfremt kunden køber for under kr. 2000. Købes der for mere end kr. 2000, vil det blive dyrere for kunden, da der så løber renter på, men til gengæld giver det kunden mulighed for, at foretage et køb nu, og fordele betalingen over op til 24 måneder. Det vil i så fald, være op til kunden at vurdere, om det er bedre at afvente med købet, til kunden har det fulde beløb, eller låne pengene i eget pengeinstitut eller lignende.

Kan man læse nogen steder om vilkår for køb på afbetaling via Viabill?

Ja, her på Viabills hjemmeside, kan man læse alt om vilkårene. Klik på link her:

http://www.viabill.com/forbrugere/

samt

http://www.viabill.com/kredit

Jeg har stadig spørgsmål omkring afbetaling, hvad gør jeg?

Send venligst en mail til os, eller ring herom på mail kajaktilbud@stofanet.dk eller 29891034