Spar kr. 3000. Barta 500 kajak

NY

Med ror. Barta havkajak med ror med høj stabilitet og lav vægt. Ideel for dig mellem ca. 45-75 kg. Støbt i vacuum der giver en bedre finish, lavere vægt og stærkere kajak.

More details

DKK 7.900,00

om varen

Længde 500 cm
Bredde 55 cm
Dybde 38 cm
Vægt 20 kg
Lasteevne 120 kg
Niveau Begyndere/øvede
Cockpitmål 79 x 41 cm
Udstyr 2 luger, ror, rygstøtte mv.

Mere information

Barta fra Intra har høj stabilitet og rimelig stor cockpitåbning og er en glimrende begynderkajak, du kan udvikle dig i. Det er en glasfiberkajak i høj kvalitet og med flotte farvekombinationer, vi desværre ikke kan vise her på siden, men de kombinerer hvid/rød og sort/gul på dækket med stor succes fra Intra.

 

Den lave vægt og høje stabilitet i denne kajak, gør den velegnet til dig, der skal have en kajak, der er relativ nem at få op på taget af bilen, og som nyder afslappet rostil i en flot kajak.

 

Med 2 lasterum og dæksliner og elastikker på dækket, kan du laste til den lange tur, og roret fra finske Kajaksport navigerer dig sikkert frem til din destination.

 

Rygstøtte og formstøbt glasfibersæde giver dig den gode komfort, og i denne kajak vil du ligeledes nyde de fine linier samt den høje finish, der kendetegner Intra Kayaks kajakker.

 

Prisen er absolut i det nedre leje og du får rigtig meget for pengene i dette køb.

 

Barta fås i glasfiber til og vi leverer den også i ren carbon ( kulfiber ) hvor vægten bringes yderligere ned og skroget gøres endnu stivere. I carbon koster Barta 4000 kr mere. Ring hvis du ønsker Barta i carbon. 

 

En skøn kajak til prisen med det bedste i fittings, luger og ror fra Kajaksport. Vejl. pris kr. 10.900

 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

17 andre produkter i samme kategori