Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Vi har udvalgt de kajakmærker, vi synes passer bedst til det danske marked. Herunder ikke mindst de norsk producerede mærker Hasle samt Seabird, hvor design og størrelse tager højde for at danskerne både kan være små, mellem og store størrelser.

 

Mange kajakfabrikanter tilbyder desværre  kajak, cockpit og sæde i en vis størrelse, og enten passer det til en, eller også er det noget skidt. De norske fabrikanter gør meget ud af, at der skal være en kajak til hver størrelse, så du har her meget nemmere ved, at finde den kajak, der passer dig og din størrelse. Flere af Seabirds kajakmodeller findes i 2 eller 3 størrelser, hvilket giver muligheden for at finde det helt rigtige.

 

På udstyrssiden har vi udvalgt Yak, Crewsaver og CSR. Engelske mærker, der står for kvalitet, flot design og funktionalitet til gode priser. Udvalgte produkter fra Hiko er ligeledes repræsenteret.

 

Pagajerne repræsenteres ved TNP, Seabird, Ainsworth, watergear osv.

 

Flere andre mærker har fundet vej til vores butikker og webshop, og fælles for alle er, at det er kvalitet til prisen og Danmarks stærkeste priser og udvalg.