Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Fragtbetingelser:
Bestiller du udstyr hos Kajak-tilbud, sender vi det til dig uden omkostning til forsendelse op til 15 kg. (gælder ikke ej delbare pagajer der skal med fragtmand) Eneste betingelser er, at pakken måler max 1.6 meter i længden, dvs næsten alt vores udstyr, og at pakken skal til en registreret adresse i Danmark. På denne måde bliver du belønnet, jo mere udstyr du køber, da fragtprisen med postdanmark er afhængig af mængde og vægt, men på trods af, vi kan blive faktureret 100-200 kr fra postdanmark for de tunge pakker, er din pris stadig kun kr 59.
Bestiller du kajak eller kano, hvor forsendelsesomkostningerne for os er mere omfattende, har vi også yderst lave leveringspriser og kan levere 1 kajak på eks vis sjælland for kun kr. 495 incl moms i højsæsonen. Når du bestiller kajak eller kano, betaler du ikke ekstra for at få sendt evt udstyr, du har bestilt samtidig. Dette udstyr leveres sammen med kajakken eller kanoen uden ekstra beregning.


Til sverige og Norge har vi desværre ikke fri fragt, men har postdanmarks lave forsendelsespriser. Når du har bestilt og når til betaling, kan du vælge, om pakken skal sendes til Danmark, Sverige, Norge eller Grønland.Forsendelse af kajak og kano
Vi kan levere din kajak eller kano til din bopæl.

 Levering kajak eller kano hele landet (brofaste øer) kr. 495 pr stk.

 


Ved returnering af kajak, kano eller udstyr, hvor du har betalt for forsendelse, refunderer vi ikke denne forsendelsesomkostning, selv om varen refunderes, da vi har haft denne udgift til forsendelse.