Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Køb kajak kano eller kajakudstyr 

Målsætning

Vores målsætning er, at forsyne det danske marked med kajakker, kanoer og udstyr til fornuftige priser, og vores avance sættes ud fra dette mål.

Du har adgang til de mange produkter fra vores hjemmeside, men hvis du leder efter kajak i København, på Fyn eller Jylland, er du også meget velkommen til at besøge vores butik i Næstved. Uanset om du foretrækker onlinehandel eller har lyst til at komme forbi og få vejledning og svar på spørgsmål, så sætter vi altid en ære i at give dig en god og fair oplevelse. Vi vil hellere sælge 3 varer til en fornuftig pris, end 1 vare til for høj pris, da vi er overbeviste om, at en stærk handel for begge parter giver et gensidigt forhold, hvor både kunde og virksomhed får gavn af relationen.

 

Vi ser frem til at modtage din ordre og dele vores knowhow med dig, hvis du har spørgsmål, der skal besvares. Husk, at hvis du har brug for en snak, om hvad der passer til lige præcis dig, er du velkommen til at komme ind i vores butik i Næstved, kun en times kørsel fra København. Vi står altid klar til at tage hånd om din henvendelse.

 

Udvalg i kajak og udstyr:

Du finder kun mærker og brands i vores sortiment, som vi selv står inde for.

 

Hvis du sejler kajak i København, eller dyrker sporten fra Fyn eller Jylland, så kom endelig ind i butikken, hvis du har yderligere spørgsmål, eller vil opleve modellerne på nært hold.

Her har vi, ligesom på hjemmesiden, også kajak og kanoudstyr, der primært leveres af de engelske topmærker inden for kajakbeklædning Yak, Crewsaver, CSR, tyske Artistic, svenske Baltic, norske Seabird og danske WaterGear.

Vi tilbyder også udvalgte produkter fra tjekkiske Hiko i vores sortiment og fra Kokatat.

 

Kajakbutik i Næstved 

Levering af udstyr eller kajak i København, samt af kajak og kano i Nordsjællandsegnen:

Da vi har en del leveringer i København, Nordsjælland og Nordvestsjælland leverer vi produkter til disse områder personligt, hvilket sikrer dig en sikker levering af os. Du kan bestille online eller besøge en af vores butikker, hvorefter vi aftaler leveringstidspunkt.

Ønsker du eksempelvis at få din kajak eller kano leveret til din adresse i København, skal du betale en yderst lav leveringspris på kun 495 kr. inklusive moms. Udstyr leverer vi gratis, når du bestiller for mindst kr. 500 på webshoppen. Bestiller du for under kr. 500 koster levering kun kr. 39 uanset mængde du bestiller. 

Du kan læse mere om vores fragtbetingelser her.

Vores service, udstyr og stærke kajaktilbud, skal gøre os til et attraktivt sted at handle for folk der søger kajak i København- og Odense områderne, samt andre udøvere, der søger produkter online. I forlængelse af vores ønske om at tilbyde dig de bedste priser og den bedste service, har vi valgt at yde prisgaranti, så du kan dyrke udendørslivet i kvalitetsmærker til markedets skarpeste priser.

Prisgaranti: Får du et skriftligt tilbud fra en anden forhandler af samme kajak eller kano-produkter, som vi forhandler, så fremsend gerne dette tilbud -  så yder vi prisgaranti, og giver dig produktet under samme eller bedre vilkår (Prisgarantien gælder kun nye produkter, og ikke i forbindelse med ophørsudsalg, konkursvarer, demovarer og lignende kraftigt nedsatte varer).

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os