spar kr. 2000. SeaBird Expedition

NY

Vejl. pris kr. 11500. Med ror og. Expedition er den største i Expedition familien til roere fra ca. 85 kg og opefter, der ønsker en kajak med lav vægt, stor rummelighed og opdrift samt gode allround egenskaber. 
Vi har gul glasfiber, rød hybrid carbon/kevlar og hvid carbon på lager

More details

DKK 9.500,00

om varen

Længde 529 cm
Bredde 59 cm
Dybde 33 cm
Vægt 23-28 kg
Lasteevne 160 kg
Niveau Begyndere/øvede
Cockpitmål 80 x 40 cm
Udstyr Ror, fiskestangsholder, pagajholder mv.

Mere information

Expedition er den største i Expedition familien og henvender sig især til roere fra ca 85 kg og opefter, der ønsker en kajak med lav vægt, stor rummelighed og opdrift samt gode allround egenskaber. Er du lettere anbefaler vi XP480 eller XP507 i samme serie.

 

Expedition kan være med både i roligt vand og høj bølgegang. Den har både høj primær og høj sekundær stabilitet og pga den lange vandlinie har den samtidig en god marchhastighed.

 

Spring i stævnen giver den gode egenskaber i bølger og ja...Expedition har bare det hele.

 

Her kan du sagtens være, selv om du er stor. Sædet er bredt og kajakkens volumen høj.

 

Seabird leverer kajakker i en kvalitet og finish, hvor ingen andre producenter kan være med. Eks vis i Expedition Hybrid modellen får du både indvendig kevlarbund, kevlarforstærkninger samt kevlarsæde, der både sænker vægten og giver en stærkere kajak og bedre finish - se fotos længere nede på siden.

 

SeaBird kajakkerne har også den unikke mulighed, at du kan påsætte selvredningsudstyr, der enten kan bruges som ekstra stabilitet for den nye roer, eller hvis man ønsker eks vis at fiske fra kajakken, og derved har brug for udpræget stabilitet.

 

TIP:

Er I et par, der leder efter kajakker med ens sejlegenskaber, der tilgodeser roernes individuelle størrelse og vægt, kan denne serie været svaret !

 

I får derved, uanset I har forskellig størrelse og vægt, ens kajakker hvad angår hastighed, stabilitet og udstyrsniveau, så I har samme udgangspunkt og kan følges ad på korte som lange ture. Godt tænkt af Seabird og vi sælger til rigtig mange par i denne model, der ønsker at følges ad på lige vilkår.

 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

3 andre produkter i samme kategori