Spar kr. 1000. SeaBird XP507

NY

Vejl pris kr. 11500. Med ror.  XP507 er den mellemste størrelse i Expedition familien til roeren på ca 60-95 kg.

XP507 har alt det, de andre Expedition kajakker også har, nemlig lav vægt pga. konstruktionen i glasfiber/kevlar/carbon, høj manøvreevne, god stabilitet og højt udstyrsniveau.


More details

DKK 10.500,00

om varen

Længde 507 cm
Bredde 58,5 cm
Dybde 31 cm
Vægt 22-27 kg
Lasteevne 145 kg
Niveau Begyndere/øvede
Cockpitmål 80 x 40 cm
Udstyr Ror, fiskestangsholder, pagajholder mv

Mere information

XP507 er den mellemste størrelse i Expedition familien og henvender sig til roeren på ca 60-95 kg.

XP507 har alt det, de andre Expedition kajakker også har, nemlig lav vægt pga. konstruktionen i glasfiber/kevlar/carbon, høj manøvreevne, god stabilitet og højt udstyrsniveau.

 

XP507 har utrolig gode allround egenskaber. Den klarer fladt vand, såvel som bølger og surf utrolig godt, og har pga. den lange vandlinie også en høj hastighed.

 

Seabird leverer kajakker i en kvalitet og finish, hvor ingen andre producenter kan være med. Ingen andre glasfiberkajakker leveres som standard med kevlar bund invendigt, kevlarforstærkninger samt kevlarsæde, der både sænker vægten og giver en stærkere kajak og bedre finish - se fotos længere nede på siden.

 

SeaBird kajakkerne har også den unikke mulighed, at du kan påsætte selvredningsudstyr, der enten kan bruges som ekstra stabilitet for den nye roer, eller hvis man ønsker eks vis at fiske fra kajakken, og derved har brug for udpræget stabilitet. 

Tip: Er I et par, der leder efter kajakker med ens sejlegenskaber, der tilgodeser roernes individuelle størrelse og vægt, kan denne serie været svaret !

I får derved, uanset I har forskellig størrelse og vægt, ens kajakker hvad angår hastighed, stabilitet og udstyrsniveau, så I har samme udgangspunkt og kan følges ad på korte som lange ture. Godt tænkt af Seabird og vi sælger til rigtig mange par i denne model, der ønsker at følges ad på lige vilkår.

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

18 andre produkter i samme kategori