Zegul Arrow Empower

NY

Empower er en kajak i højeste kvalitet, der kan pakkes til langtur og samme tid skyder høj hastighed pga den lange vandlinie og bundform og kan kantes til leg og sjov. En rigtig populær kajak til dig, der vil have en god hastighed og pakkemulighed samtidig.

Denne er til den mellemstore roer. Er du mindre kan du med fordel vælg Arrow Nuka, der er en mindre udgave af Empower 

Vejl kr. 19995

More details

DKK 19.900,00

om varen

Længde 556 cm
Bredde 53 cm
Vægt 21-29 kg afhængig af valgte model
Lasteevne 178 kg
Niveau Øvede/rutinerede
Cockpitmål 82,5 x 40 cm
Udstyr ror eller finne

Mere information

Zegul Arrow leverer nogle af de lækreste kajakker på markedet og kommer i 4 forskellige materiale udgaver.

A-core er standard udgaven i glasfiber der dog til forskel fra traditionelle kajakker er støbt i vacuum der giver en ekstra høj styrke og skroget er forstærket udsatte steder. Vægt denne udgave er 27-29 kg. 

Rock Solid er som A-core men hvor skrog og køl er forstærket med kevlar for yderligere styrke og lettere vægt. Vægt i denne udgave er 26-28 kg. 

C core. Her er bund udført i carbon og dækket i glasfiber. Giver lidt mere exclusivt udseende og endnu lavere vægt samt et stivere skrog. Vægt i denne udgave er 23-26 kg. 

Full carbon udgaven er udført i carbon i hele skrog/dæk og giver dig en utrolig let vægt ift. kajakkens størrelse. Vægten i denne udgave er kun 21-24 kg. 

Empower har langt og slankt skrog og har stor sødygtighed. Som standard kommer Empower med finne, men kan også leveres med både finne og ror for mindre merpris. Med den tiltagende knækspant skrogform, kan du kante og styre Empower med kroppen og får en meget alsidig kajak, der både kan skyde høj hastighed, pakke tungt og kan give dig leg og rul. En meget komplet kajak. Den har 2 store pakkeluger samt 2 mindre og har polstret sæde, lårstøtter polstret med eva skum og mange andre detaljer. 

Empower leveres i mange forskellige farvekombinationer, og vi kan få dem alle hjem. Nogle med få dages varsel, hvis de er på lager hos Zegul og andre med lidt længere produktionstid. Ring og hør, hvad vi har liggende og hvad dit farveønske er, så kan vi oplyse leveringstid. 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

27 andre produkter i samme kategori