spar kr. 2000. SeaBird North Sea

NY

Med ror og finne. North Sea fra norske SeaBird Designs giver dig en fantastisk kajak med høj hastighed, rimelig stabilitet og høj manøvredygtighed

Kajakken har både ror og finne 

More details

DKK 9.500,00

om varen

Længde 540 cm
Bredde 54 cm
Dybde 33 cm
Vægt 21-26 kg
Lasteevne 140 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 80 x 40 cm
Udstyr Finne, ror, fiskestangsholder, 4 luger, polstret sæde, rygstøtte mv.

Mere information


North Sea fra norske SeaBird giver dig en fantastisk kajak med høj hastighed, rimelig stabilitet og høj manøvredygtighed

Kajakken har både ror og finne. Finne giver den ekstra retningstabilitet, der kan være brug for i sidevind og strømforhold. Seabird laver kajakker med den bedste og mest avancerede teknik, nemlig vacuum infusion. På den måde vil finish og holdbarhed forbedres, og kajakker produceret med denne teknik fra andre producenter, vil typisk ligge på en pris omkring 20.000 kr. Men som altid har Seabird de bedste produkter til prisen, der starter på 11.500 og op til kun kr. 18.000 for topmodellen.

 

En nemt roet kajak, der er fantastisk i surf, har lav vægt, flot design og høj stævn for gode bølgeegenskaber.

 

Kajakken kan roes af såvel øvede roere, som begyndere der ønsker en kajak, de kan udvikle sig i.

 

 

Se film med North Sea i vandet - her i Australien.   KLIK HER FOR FILM

 

Se anmeldelse på engelsk af North Sea ved at klikke HER

Seabird leverer kajakker i en kvalitet og finish, hvor ingen andre producenter kan være med. Ingen andre glasfiberkajakker leveres som standard med kevlar bund invendigt, kevlarforstærkninger samt kevlarsæde, der både sænker vægten og giver en stærkere kajak og bedre finish - se fotos længere nede på siden.

 

SeaBird kajakkerne har også den unikke mulighed, at du kan påsætte selvredningsudstyr, der enten kan bruges som ekstra stabilitet for den nye roer, eller hvis man ønsker eks vis at fiske fra kajakken, og derved har brug for udpræget stabilitet.

 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

6 andre produkter i samme kategori