Spar kr. 2000. SeaBird Black Pearl HV

NY

Med finne. Black Pearl HV ( high volume ) til dig over ca. 80 kg. Black Pearl er en af de mest velmodtagede nyheder på kajakfronten blandt kendere de sidste år. Den er en rigtig "rullemaskine" og er rigtig nem at lave rulninger ( grønlændervendinger ) i.


More details

DKK 9.500,00

om varen

Længde 559 cm
Bredde 52 cm
Dybde 24 cm
Vægt 20-23 kg
Lasteevne 136 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 57 x 40 cm
Udstyr Finne, 2 luger, bærehåndtag, udstyrspakke mv.

Mere information

Black Pearl HV ( High Volume ) er ca. 20 % større i volumen end Black Pearl LV ( Low Volume ). Vejer du over ca. 80 kg, vil HV passe dig i volumen/opdrift, og vejer du under denne vægt, vil Black Pearl LV være det bedste køb.

SeaBird har fornyet deres produktionsproces i 2013. Dvs at de nu laver kajakker med den bedste og mest avancerede teknik, nemlig vacuum infusion. På den måde vil finish og holdbarhed forbedres, og kajakker produceret med denne teknik fra andre producenter, vil typisk ligge på en pris omkring 20.000 kr. Men som altid har Seabird de bedste produkter til prisen, der starter på 11.500 og op til kun kr. 18.000 for topmodellen.

 

Black Pearl LV samt Black Pearl HV er to af de mest velmodtagede nyheder på kajakfronten blandt kendere de sidste år. Den er en rigtig "rullemaskine" og er rigtig nem at lave rulninger ( grønlændervendinger ) i.

 

Black Pearl reagerer på dine bevægelser og tager dig derhen du ønsker. Den er konstrueret af den anerkendte svenske kajakdesigner Bjørn Thomasson, og er kendt for sine super sejlegenskaber. Black Pearl er ikke en traditionel populistisk kajak med diverse finnesser. Nej, den er en god gedigen grønlandsk inspireret kajak, der bare er fantastisk at ro og en nydelse for øjet.

 

Den har ret lavt dæk og sidestillingen skal man lige vænne sig til, men når først man har vænnet sig til det, så er man èt med sin kajak.

 

Black Pearl har finne samt 2 mindre luger til dagsturen.

 

Er du kajakentusiast og vil tilbage til grønlændernes måde at ro kajak, vil Black Pearl være det perfekte valg.

 

Black Pearl er samtidig en rigtig flot kajak, der drager beundrende blikke på vandet.

 

Seabird giver dig en række fordele frem for de fleste andre glasfiberkajakker. De har usædvanlig lav vægt pga brug af carbon og kevlar i alle deres kajakker, og som noget nyt har Seabird lavet carbonforstærkning i kajakkens bund under sædet for større styrke og holdbarhed.

 

Sædet er også nyt og er nu udført i carbon og kevlar, og i samlingen mellem bund og dæk, er der nu også ilagt carbon/kevlar materiale for bedre styrke og finish.

 

Slutteligt har Seabird ilagt ekstra lag glasfiber under kølen og på andre udsatte steder i alle deres glasfiberkajakker og har ydermere forbedret roret. En virkelig toptuning af deres kajakker, der giver konkurrenterne baghjul !

 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

17 andre produkter i samme kategori