Spar kr. 5000. SeaBird Black Pearl LV

NY

Enkelte udstillingsmodeller. Vejledende pris kr. 13900. Med finne. Black Pearl LV til dig under ca. 80 kg. Black Pearl er en af de mest velmodtagede nyheder på kajakfronten blandt kendere de sidste år. Den er en rigtig "rullemaskine" og er rigtig nem at lave rul i. Sendes ikke men skal afhentes i butikken


More details

DKK 8.900,00

om varen

Længde 546 cm
Bredde 50 cm
Dybde 23 cm
Vægt 19-22 kg
Lasteevne 122 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 53 x 39 cm
Udstyr Finne, 2 luger, bærehåndtag, udstyrspakke mv.

Mere information

 

Black Pearl LV er en af de mest velmodtagede nyheder på kajakfronten blandt kendere de sidste år. Black Pearl er en rigtig "rullemaskine" og er rigtig nem at lave rulninger ( grønlændervendinger ) i.

 

Den reagerer på dine bevægelser og tager dig derhen du ønsker. Den er konstrueret af den velrenomerede svenske kajakdesigner Bjørn Thomasson og kendt for sine supergode sejlegenskaber, og er ikke en traditionel populistisk kajak med diverse finnesser. Nej, den er en god gedigen grønlandsk inspireret kajak, der bare er fantastisk at ro og en nydelse for øjet.

 

Den har ret lavt dæk og sidestillingen skal man lige vænne sig til, men når først man har vænnet sig til det, så er man èt med sin kajak.

 

Black Pearl har finne samt 2 mindre luger til dagsturen.

 

Er du kajakentusiast og vil tilbage til grønlændernes måde at ro kajak, vil Black Pearl være det perfekte valg for dig.

 

Black Pearl er samtidig en rigtig flot kajak, der drager beundrende blikke på vandet.

 

Seabird giver dig en række fordele frem for de fleste andre glasfiberkajakker. De har usædvanlig lav vægt pga brug af carbon og kevlar i alle deres kajakker, og som noget nyt har Seabird lavet carbonforstærkning i kajakkens bund under sædet for større styrke og holdbarhed.

 

Sædet er også nyt og er nu udført i carbon og kevlar, og i samlingen mellem bund og dæk, er der nu også ilagt carbon/kevlar materiale for bedre styrke og finish.

 

Slutteligt har Seabird ilagt ekstra lag glasfiber under kølen og på andre udsatte steder i alle deres glasfiberkajakker og har ydermere forbedret roret. En virkelig toptuning af deres kajakker, der giver konkurrenterne baghjul !

 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

3 andre produkter i samme kategori