Spar kr. 4000. SeaBird Qanik

NY

1 stk demomodel. Med finne. Som grønlænderkajak har Qanik høj køl til fordel i bølger, men den er gjort lidt længere og er samtidig gjort lidt højere end en traditionel grønlandskajak, så der er skabt plads i cockpittet til nutidens større personer, og derved er der også mere komfort indbygget i sidestillingen.

 

More details

DKK 9.900,00

om varen

Længde 546 cm
Bredde 52 cm
Dybde 30 cm
Vægt 22-25 kg
Lasteevne 135 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 60 x 40 cm
Udstyr Finne, 3 luger, rygstøtte, lårstøtter, udstyrspakke mv.

Mere information

Qanik er designet af den velrenommerede kajakdesigner svenskeren Bjørn Thomasson. Den er inspireret af den originale Illorsuit kajak fra Grønland, der blev konstrueret tilbage i 1959

SeaBird har fornyet deres produktionsproces i 2013. Dvs at de nu laver kajakker med den bedste og mest avancerede teknik, nemlig vacuum infusion. På den måde vil finish og holdbarhed forbedres, og kajakker produceret med denne teknik fra andre producenter, vil typisk ligge på en pris omkring 20.000 kr. Men som altid har Seabird de bedste produkter til prisen, der starter på 11.500 og op til kun kr. 18.000 for topmodellen.

 

Qanik er dog moderniseret en del, så den også er tidsvarende og har de originale gode evner, kombineret med nymoderne design og viden.

Som grønlænderkajakken har Qanik også høj køl til fordel i bølger, men den er gjort lidt længere og er samtidig gjort lidt højere, så der er skabt plads i cockpittet til nutidens større personer, og derved er der også mere komfort indbygget i sidestillingen. 

Den sænkbare finne hjælper dig til at holde kursen også i sidevind og fuldender det perfekte design.

 

Kajakken er hurtigere end den originale grønlandskajak. Datidens kajakker havde ikke behov for hurtighed, men derimod var det nødvendigt at være lydsvag ift. jagt. 

Qanik er utrolig manøvredygtig og reagerer på dit mindste vink. Den accellerer hurtigt og dette gør kajakken rigtig god til at fange en bølge og surfe derudad. Den bevarer flot retningen - også under accelleration. 

Der er med hele 313 liter i volumen så rigeligt plads til de lange ture og oppakning dertil, og du vil blive forbavset over, hvor sjov denne kajak er på vandet. Og smuk er den ligeså - ja, det er efter vores mening en af de smukkeste kajakker på markedet. Et rigtig pletskud fra Bjørn igen. 

 

Seabird giver dig en række fordele frem for de fleste andre glasfiberkajakker. De har usædvanlig lav vægt pga brug af carbon og kevlar i alle deres kajakker, og som noget nyt har Seabird lavet carbonforstærkning i kajakkens bund under sædet for større styrke og holdbarhed.

 

Sædet er også nyt og er nu udført i kevlar, og i samlingen mellem bund og dæk, er der nu også ilagt kevlar materiale for bedre styrke og finish. Seabirds kajakker er således blevet virkelig skarpe og man finder ingen andre kajakker i denne kvalitet og finish i dette prislag.

 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

18 andre produkter i samme kategori