SeaBird XP480

NY

Med ror. XP480 er den mindste i Expedition familien og til roere mellem ca. 45-75 kg.
Mange lækre detaljer. Stabil nok til en begynder også.

More details

DKK 13.900,00

om varen

Længde 480 cm
Bredde 56 cm
Dybde 29 cm
Vægt 21-26 kg
Lasteevne 125 kg
Niveau Begyndere/øvede
Cockpitmål 76 x 37 cm
Udstyr Ror, fiskestangsholder, pagajholder mv.

Mere information

Expedition XP480 er den mindste kajak i Expedition serien, der tæller 3 "ens" kajakker med forskellig størrelse. 

 

Denne kajak henvender sig målrettet til roere, der skal have en kajak, der passer til en relativ lav vægt. Mere specifikt er denne kajak optimal, hvis roeren vejer mellem 45 - 75 kg. En ofte foretrukken kvinde kajak, da den også er let at bære på land.

Konstruktionen i glasfiber/kevlar/carbon giver en vægt ned til kun 21 kg og sædet er også tilpasset, så det passer en roer i mindre størrelse, hvilket giver god føling med kajakken og høj komfort, og det er ikke set før, at en kajak i denne kvalitet kan købes til 11.500.

 

Denne kajak har god stabilitet og kan roes af de fleste. Den bliver dog ikke kedelig og skyder en høj hastighed pga dens lange vandlinie, og kajakken har både høj primær såvel som sekundær stabilitet. Dvs. den er stabil i både roligt vand og bølgegang.

 

Manøvreegenskaberne er også  i top, og du får en rigtig komplet kajak i høj kvalitet til en utrolig billig penge. Udstyrsniveauet er også højt og finish helt i top.

 

Er du større end ca. 75-80 kg, kan vi anbefale vores Expedition XP507 der rammer målgruppen på ca. 60-90 kg eller den største model i serien vores Expedition kajak der er ideel, hvis du vejer over ca. 80 kg. 

Se også vores plastic kajakker fra SeaBird, de populære modeller Expedition HV og Expedition LV samt Victory HV kajakken der både har finne og ror.

 

TIP:

 

Er I et par, der leder efter kajakker med ens sejlegenskaber, der tilgodeser roernes individuelle størrelse og vægt, kan denne Expedition serie været svaret !

I får derved, uanset I har forskellig størrelse og vægt, ens kajakker hvad angår hastighed, stabilitet og udstyrsniveau, så I har samme udgangspunkt og kan følges ad på korte som lange ture. Godt tænkt af Seabird og vi sælger til rigtig mange par i denne model, der ønsker at følges ad på lige vilkår.

 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

17 andre produkter i samme kategori