SeaBird Expedition HV

NY

Med ror. Flot design og finish samt gode sejlegenskaber kendetegner de 2 Expedition-modeller fra SeaBird, hvor High Volume ( HV ) er den største model, og Low Volume ( LV ) er den mere kompakte kajak med mindre volume, der er konstrueret til den mindre roer.

Her i HV finder du den ideele kajak for dig, der vejer ca. 70-120 kg 

More details

DKK 9.200,00

om varen

Længde 518 cm
Bredde 59 cm
Dybde 38 cm
Vægt 27 kg
Lasteevne 150 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 85,5 x 41 cm
Udstyr ror, 4 luger, polstret sæde, Power pedals

Mere information

Vi sælger denne populære kajak fra den norske succes kajakproducent Seabird Designs kayaks, der efter vores mening er den bedste plastkajak på markedet til prisen sammen med Hasle kajakkerne fra Norge. 

 

Expedition HV ( High volume ) er ligesom Expedition LV-modellen en fantastisk havkajak i 3 lags plast ( PE )

 

Som Seabirds andre kajakker, er denne udført som sandwichkonstruktion kajak. Det vil sige, at der i stedet for 1 lag tyk plast, er lagt 2 lag tyndere plast med mindre lag skum mellem lagene ( 3-lags ), hvilket giver både en stærkere og mere stiv kajak og også tager ca 3-4 kg af totalvægten. En dyr metode, der ofte betyder at kajakken bliver ca. 4.000 kr dyrere end de almindelig konstruerede 1-lags kajakker, hvilket dog ikke er tilfældet her i Seabirds superpris på en komplet kajak.

 

Expedition LV og HV kan give dig den gode korte tur, såvel som den lange tur med oppakning og høj sidekomfort.

 

Flot design og finish samt gode sejlegenskaber kendetegner Expeditionmodellerne, hvor High Volume ( HV ) er den største model, og Low Volume ( LV ) er den kortere kajak med mindre volume, der er konstrueret til den mindre roer.

 

Her i HV finder du den ideele kajak for dig, der vejer fra ca. 80 kg og opefter. 
Vejer du mindre end ca. 80 kg, vil du nok foretrække Expedition LV, der er konstrueret til at lægge perfekt i vandet med dig, der vejer ca 45-80 kg.

De angivne vægtenheder er vejledende. Vejer du mellem 75 og 85 kg vil du være mere eller mindre ideel til begge modeller, og kan vælge ud fra ønsket om sejlegenskaberne og vægt og størrelse på kajakken.

 

Generelt kan man sige, at HV er lidt mere rummelig i cockpit og sæde end LV, og er samtidig en lidt længere kajak med mere opdrift.

 

Expedition LV og HV kajakkerne har mange gode detaljer og gode indstillingsmuligheder med regulerbare lårstøtter, regulerbart ryglæn og et godt polstret blødt sæde for høj komfort. Roret er godt og præcist og der er indbyggede fodstøtter og kan reguleres, så det passer din benlængde perfekt.

 

Her får du en komplet havkajak med lang vandlinie og lettere v-formet bund, der giver høj hastighed, retningsstabilitet og gode manøvreevner både i roligt vand og bølger.

 

Hele 4 luger, ny udviklet rygstøtte, god komfort, sanwichkonstruktion, mulighed for påsætning af kompas osv. giver dig en af de bedste havkajakker produceret i plast i verden.

 

Se den og mærk hvor vel du befinder dig i cockpitet. En kajak man vil eje. Fås i mange flotte farver der ses godt på vandet.

 

Er du større end ca. 75 kg kan vi udover Expediton HV også anbefale Victory HV der har større volumen. Victory modellen har udover ror også finne ( skeg ) der øger retningsstabiliteten. Kajakkerne fra Seabird dækker bredt og vi finder nemt en, der matcher dig perfekt. Også fra Seabirds store glasfiber program.

 

 

Kajakken der er perfekt til par:

 

Fordelen ved at Seabird laver en HV og en LV udgave i plast, er at kajakken differentieres efter roerens vægt, hvorved kajakken får den opdrift der passer til personens vægt.

 

Er I et par, hvor manden typisk vejer mere end kvinden, kan I derved få 2 kajakker, der er dimensioneret så de matcher den størrelse og vægt den enkelte person har, således I har de samme sejlegenskaber, udstyrsniveau, komfort og ikke mindst kan I følges med samme hastighed og manøvreevne, hvor den ene ikke er hæmmet af at have en langsommere eller mindre retningsstabil kajak end den anden, hvilket man ofte kan komme ud for, hvis man vælger 2 forskellige kajakker.

 

Vi sælger derfor ofte disse kajakker til par, der ønsker ens egenskaber i kajakkerne samt en kajak til en overkommelige pris, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger. 
 

 

 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

2 andre produkter i samme kategori