Spar kr. 2000. SeaBird Victory HV

NY

Med ror og finne. Vejl. kr. 9200. Victory HV er designet til at reagere hurtigt og manøvredygtigt på trods af de lange linier og høje stabilitet. Du kan, pga den gode accellerationsevne på kajakken, surfe på bølgerne, tage korte og også pga. den store retningsstabilitet lange ture samt få god motion i denne kajak, der har både ror og finne. More details

DKK 7.200,00

om varen

Længde 525 cm
Bredde 58 cm
Dybde 41,5 cm
Vægt 28 kg
Lasteevne 150 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 84 x 41 cm
Udstyr ror, finne, polstret sæde, 4 luger, power pedals mv.

Mere information

Victory HV er designet til at reagere hurtigt og manøvredygtigt på trods af de lange linier og høje stabilitet. Du kan, pga den gode accellerationsevne på kajakken, surfe på bølgerne, tage korte og også pga. den store retningsstabilitet lange ture samt få god motion i denne kajak. Victory har lidt anderledes form end Expeditionmodellen. I denne kajak får du en lidt højere sekundær stabilitet, der giver god stabilitet i bølger. Expedition modellerne og Victory er dog rigelig stabile til, at selv begyndere kan håndtere dem, og således vil en begynder også have nemt ved at blive dus med denne kajak.

 

Der er både ror og finne på denne model. Finnen giver god retningstabilitet og roret gør det nemt at styre kajakken.

 

Victory har stor cockpitåbning for nem ud og indstigning og er rummelig i cockpittet, så selv store personer befinder sig godt og komfortabelt.

 

Som Seabirds andre kajakker, er denne udført i sandwichkonstruktion. Det vil sige, at der i stedet for et lag plast, er 2 lag tyndere plast med et mindre lag skum mellem disse lag - også kaldet 3-lags kajak, hvilket giver både en stærkere og mere stiv kajak, og som også tager ca 3-4 kg af totalvægten. En dyr metode, der ofte betyder en fordyrelse på ca. 4.000 kr i forhold til almindelig konstruerede kajakker, hvilket dog ikke er tilfældet her i Seabirds superpris på en komplet kajak.

 

Denne kajak er lidt længere end Expedition HV og Expedition LV kajakkerne fra Seabird, og Victory henvender sig primært til roere over ca. 75 - 80 kg og helt op til ca. 130 kg.

 

Victory har en høj marchhastighed og den er rimelig stabil -  men ikke for stabil, så den bliver for følsom i bølger eller langsom.

 

Med den højere sekundære stabilitet i denne model, er der gode muligheder for sjov sejlads og manøvedygtighed for begynderen, og så sandelig også for den rutinerede, der ønsker en kajak, der er sjov i bølger og fantastisk til de længere ture også.

 

En enestående allround kajak, der kan roes af de fleste. Køber du denne som begynder kajak, har du en kajak til mange år fremover. For de øvede roere er dette også en sublim kajak, der har det hele.

  

Flot design og lasterum og dagsluger. Ror såvel som finne.... Den har det hele.

 

Hele 4 luger, ny udviklet rygstøtte, god komfort, sanwichkonstruktion osv. giver dig en af de bedste havkajakker produceret i plast i verden.

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

6 andre produkter i samme kategori