Hasle Excursion 500

NY

Excursion 500 er en ny model fra Hasle i Norge med markedets laveste vægt på en kajak i denne størrelse. Den har samme bundform som den tidligere bestseller "Expedition" fra Hasle, men toppen er ny, og væsentlig forbedret, og cockpit er gjort mere rummeligt samt meget mere ergonomisk.  kr. 11200

More details

DKK 11.500,00

om varen

Længde 500 cm
Bredde 56 cm
Vægt 23 kg
Lasteevne 150 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 78x41 cm
Udstyr smarttrack ror, 3 luger

Mere information

 

Excursion 500 har samme bundform som den tidligere bestseller "Expedition" fra Hasle, men toppen er ny, og væsentlig forbedret, og cockpit er gjort mere rummeligt samt meget mere ergonomisk.

 

Der er nu lidt bedre plads i cockpit, og sæde og rygstøtte er udformet ergonomisk og kan justeres let, også mens du er på vandet.

Excursion har glattere overflade en dens konkurrenter, og skyder således højere hastighed end vanligt i en plastkajak. Kom og mærk hvor glat udførslen er. Hasle har forsket i at få den rigtige overflade og lavere vægt, og det har givet bonus.

 

Lårstøtterne giver god komfort og pedaler samt sædet justeres nemt på en glideskinne i bunden af kajakken, uden du behøver efterjustere rorlinerne. Så der er rig mulighed for at finde den helt rigtige position for dig.

 

Roret er nyt på den seneste model, som vi forhandler, og er fra Smarttrack. Præcist og nemt at regulere og sænke/hæve.

 

Excursion 500 henvender sig til personer mellem ca. 50 - 80 kg. Er du større kan du med fordel vælge den lidt mere rummelige og større model Excursion 520, som vi også forhandler til samme pris.

 

Kajakken er bygget i sandwich konstruktion, hvilket har flere fordele frem for den billige måde at producere kajakker på i 1 lag plast. Bæreevnen øges og kajakken fremstår mere komfortabel at ro, da sandwichkonstruktionen gør, at den føles mere isoleret mod kulde og støj. 
Samtidig giver det en konstruktion, der er synkefri i sig selv, og vægten reduceres væsenligt. 

Vægten i Excursion 500 er helt nede på kun 23 kg i den nye model, hvilket er den laveste vægt på markedet for en plastkajak i denne størrelse, og du får en kajak, der samtidig er solid og med meget høj brudstyrke. Hasle har forsket meget i at sænke vægten uden at gå på kompromis med kvalitet, og de tilbyder nu markedets letteste kajak i denne størrelse. Et hit blandt ikke mindst kvinder, samt andre der ønsker at få vægten ned af hensyn til muligheden for at løfte kajakken af og på biltag, transport mv. 

En fantastisk nyhed fra Hasle, der har fået utrolig gode anmeldelser fra kajakanmeldere og magasiner.

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

8 andre produkter i samme kategori