Liker Expedition 515 med ror

NY

Dejlig havkajak i 3 lags plastik (sandwichkonstruktion) med ror til dig over ca. 75-80 kg Fra direkte kajak import til lave priser. Stabil nok til en begynder kan klare den, og samtidig med et godt glid gennem vandet pga den relativt lange vandlinie. Leveres komplet med ror, fittings, polstret sæde mv. NY model. 

Kan også købes med udstyrspakke for kr. 1000 mere.

More details

DKK 5.995,00

om varen

Længde 515 cm
Bredde 59 cm
Højde 30 cm
Vægt 26 kg
Lasteevne 150 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 95 x 44 cm
Udstyr ror

Mere information

Vi er blevet forhandlere fremadrettet af Liker Kayak og kan tilbyde denne kajak til en udsalgspris på kun kr. 5995 for kajakken eller kr. 6995 for kajak incl en god udstyrspakke til en værdi af kr. 2100 

I denne pris får du:

Rigtig god og stabil kajak til prisen

God siddekomfort

God hold

Bemærk: 3 lags sandwich konstruktion er den gode og dyre måde at lave plast kajakker på. 3 lags sandwichkonstruktion har den fordel frem for 1 lag, at det giver en lettere kajak, et stivere skrog og opdrift i selve skroget.

VIGTIGT: du må ikke købe din kajak for stor, så ligger den for højt i vandet og bliver ustabil så din vægt skal passe til kajakken størrelse. Vejer du eks vis under ca. 65 kg eller er du mindre end ca. 165 cm, må den ikke være større end 485 cm da den så er ustabil og du ikke er høj nok til en god pagajføring ift. kajakkens højde ved en kajak på eller over 5 meter!

Der kun 2 forskellige måder at lave en plastik kajak på. 1 lag samt 3 lag sandwichkonstruktion. En 1 lags plastik kajak er tungere og billigere end sandwichkonstruktionen. Vi forhandler kun sandwichkonstruktionen i denne model, og har sat den til en rigtig skarp pris lige nu. Vi har set udtrykket "3 lags" plastik på markedet, men vær opmærksom på, at dette er 1 lags kajak og er meget langt fra 3 lags sandwich konstruktionens kvalitet. 

Hvilken kajakstørrelse skal du vælge?

Kajakkens størrelse giver en vis opdrift, som skal matche med roerens vægt. Vejer du over ca. 75-80 kg, vil denne være af passende størrelse, og der er også opdrift nok til at du kan pakke kajakken med noget udstyr., da den har en lasteevne på hele 150 kg.

Er du lettere ind ca. 75 kg skal kajakken ikke være for lang, medmindre den er meget smal, da den så vil ligge for højt i vandet. Denne model matcher dig over ca. 75-80 kg. Vejer du mindre, vil vi anbefale at vælge Liker Expedition 485, der har mindre volumen/opdrift.

Begge kajakker kan bruges af roere på en højde op til ca. 200 cm, så det er ikke højden på roeren men vægten der er afgørende, da kajakken skal ligge i vandet, som producenten har haft til hensigt. Lægger den for højt, bliver den ustabil og vindfølsom, og lægger den for lavt, bliver den langsommere og mister manøvreegenskaberne, den er bygget til. Ring eller skriv evt for yderligere vejledning, vi er klar ved telefon og mail, eller kig ind i butikken og se og sid i kajakkerne. Vi har mange andre modeller også, vi kan vise dig, så du er sikker på, du får det rigtige første gang. Passer du ikke i denne model, har vi andre der har andre egenskaber og pasform i cockpit, du kan prøve at sidde i og vi står klar til at forklare dig fordele ved de forskellige bundforme, og hvad du skal kigge efter, når du leder efter en kajak, der passer til dit behov, størrelse og niveau.

Vi sælger ofte kajakker til par, da den lille måske passer til den ene og den større kajak passer til den anden part. Derved får man 2 kajakker der har samme komfort, hastighed og egenskaber, men som matcher til begge parters individuelle vægt.

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

13 andre produkter i samme kategori