Spar 50 %. Liker Expedition 485

NY

Vi kan tilbyde denne kajak til en pris kr. 4999 med mulighed for at tilkøbe udstyrspakke for kun kr. 999 (værdi kr. 1745)

Se også Liker Expediton 515 for dig på ca. 70-130 kg. 

More details

DKK 6.998,00

om varen

Længde 485 cm
Bredde 56 cm
Højde 30 cm
Vægt 25 kg
Lasteevne 150 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 81 x 43 cm
Udstyr ror

Mere information

Vejledende pris kr. 10000. Dejlig havkajak i 3 lags sandwich plastik med ror til dig mellem ca. 50-90 kg. Stabil nok til en begynder kan klare den, og samtidig med et godt glid gennem vandet pga den relativt lange vandlinie. Leveres komplet med ror, fittings, polstret sæde mv. Ny model. Tilvælg evt udstyrspakke med pagaj, vest og spraydeck for kun kr. 999 (værdi kr. 1745)

Skriv i kommentarfeltet når du bestiller, hvilken længde pagaj (205, 210,215,220,225 eller 230 cm) og størrelse vest (XS/S, M/L eller XL/XXL) du ønsker, hvis du har valgt udstyrspakke. 

Rigtig god og stabil kajak til prisen

God siddekomfort

God holdbarhed 

3 lags plasts sandwich konstruktion er den gode og dyre måde at lave kajakker på. 3 lags plast sandwich har den fordel frem for 1 lag, at det giver en lettere kajak, et stivere skrog og opdrift i selve skroget.  Husk altid at sikre dig, at kajakken du måtte købe er lavet i 3 lag sandwich konstruktion og ikke 1 lag, da der er mange fordele ved dette. 

Der kun 2 forskellige måder at lave en plastik kajak på. 1 lag samt 3 lag sandwichkonstruktion. En 1 lags plastik kajak er tungere og billigere end sandwichkonstruktionen. Vi forhandler kun sandwichkonstruktionen i denne model, og har sat den til en rigtig skarp pris lige nu. Vi har set udtrykket "3 lags" plastik på markedet, men vær opmærksom på, at dette er 1 lags kajak og er meget langt fra 3 lags sandwich konstruktionens kvalitet. 

Hvilken kajakstørrelse skal du vælge?

Kajakkens størrelse giver en vis opdrift, som skal matche med roerens vægt. Vejer du under ca. 70 kg, vil denne være af passende størrelse, da der så er opdrift nok til at du kan pakke kajakken med noget udstyr.

Er du let skal kajakken ikke være for lang, medmindre den er meget smal, da den så vil ligge for højt i vandet. Denne model matcher derfor dig under ca. 75-80 kg. Vejer du mere end 70 kg, vil vi anbefale at vælge Liker Expedition 515, der har mere volumen/opdrift.

Begge kajakker kan bruges af roere på en højde op til ca. 200 cm, så det er ikke højden på roeren men vægten der er afgørende, da kajakken skal ligge i vandet, som producenten har haft til hensigt. Lægger den for højt, bliver den ustabil og vindfølsom, og lægger den for lavt, bliver den langsommere og mister manøvreegenskaberne, den er bygget til. Ring eller skriv evt for yderligere vejledning, vi er klar ved telefon og mail, eller kig ind i butikken og se og sid i kajakkerne.

Vi har mange andre modeller også, vi kan vise dig, så du er sikker på, du får det rigtige første gang. Passer du ikke i denne model, har vi andre der har andre egenskaber og pasform i cockpit, du kan prøve at sidde i og vi står klar til at forklare dig fordele ved de forskellige bundforme, og hvad du skal kigge efter, når du leder efter en kajak, der passer til dit behov, størrelse og niveau.

Vi sælger ofte kajakker til par, da den lille måske passer til den ene og den større kajak passer til den anden part. Derved får man 2 kajakker der har samme komfort, hastighed og egenskaber, men som matcher til begge parters individuelle vægt.

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

8 andre produkter i samme kategori