Spar kr. 6000. Liker Expedition 515 incl udstyr

NY

Vi kan tilbyde denne kajak til en udsalgspris kr. 5999 incl pagaj, sprayskirt og svømmevest. 

Kajakken har vejl. pris på kr. 10.000

Til dig fra ca. 65-130 kg. NY model. 

More details

DKK 5.999,00

om varen

Længde 515 cm
Bredde 59 cm
Højde 30 cm
Vægt 26 kg
Lasteevne 150 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Cockpitmål 95 x 44 cm
Udstyr ror, pagaj, spraydeck og svømmevest

Mere information

Dejlig havkajak i 3 lags sandwich plastik med ror. Stabil nok til en begynder, og samtidig med et godt glid gennem vandet pga den relativt lange vandlinie. Leveres med ror, fittings, polstret sæde mv

Kajakken har vejl. pris på kr. 10.000, men vi kan sælge den på tilbud pt. til kr. 5999 da vi importerer den direkte fra producenten

I denne pris får du:

Rigtig god og stabil kajak til prisen

God siddekomfort

God holdbarhed 

3 lags plast sandwich konstruktion er den gode og dyre måde at lave kajakker på. 3 lags plast sandwich har den fordel frem for 1 lag, at det giver en lettere kajak, et stivere skrog og opdrift i selve skroget.  Husk altid at sikre dig, at kajakken du måtte købe er lavet i 3 lag sandwich og ikke 1 lag, da der er mange fordele ved dette. 

Der kun 2 forskellige måder at lave en plastik kajak på. 1 lag samt 3 lag sandwichkonstruktion. En 1 lags plastik kajak er tungere og billigere end sandwichkonstruktionen. Vi forhandler kun sandwichkonstruktionen i denne model, og har sat den til en rigtig skarp pris lige nu. Vi har set udtrykket "3 lags og sågår "2 lags" plastik på markedet, men vær opmærksom på, at disse er 1 lags kajak og er meget langt fra 3 lags sandwich konstruktionens kvalitet. 

Hvilken kajakstørrelse skal du vælge?

Kajakkens størrelse giver en vis opdrift, som skal matche med roerens vægt. Vejer du over ca. 65 kg, vil denne være af passende størrelse, og der er også opdrift nok til at du kan pakke kajakken med meget udstyr., da den har en lasteevne på hele 150 kg.

Kajakken kan bruges af roere på en højde op til ca. 200 cm.

Vi har mange andre modeller også, vi kan vise dig, så du er sikker på, du får det rigtige første gang. Passer du ikke i denne model, har vi andre der har andre egenskaber og pasform i cockpit, du kan prøve at sidde i og vi står klar til at forklare dig fordele ved de forskellige bundforme, og hvad du skal kigge efter, når du leder efter en kajak, der passer til dit behov, størrelse og niveau.

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

4 andre produkter i samme kategori