Pagajsikringsline Forstør

Pagajsikringsline

NY

Til at fastgøre pagajen til kajakken, så du ikke mister pagajen, hvis du kæntrer samt du får muligheden at lægge pagajen ved siden af kajakken, uden den driver væk, mens du drikker vand mv. 

More details

DKK 119,00

Mere information

Sikringsline til pagajen, så den ikke forsvinder ved en kæntring. Pagajsikringslinen er også meget praktisk, f.eks. når du skal sætte cockpitovertræk på kajakken eller gøre andre ting, hvor du skal bruge begge hænder. Så kan du bare lægge pagajen i vandet uden at den flyder uden for din rækkevidde.
Selve linen er en elastisk spiralline, som lige præcis passer i længden til almindelig kajakroning, men samtidig nemt kan strækkes til 3-dobbelt længde. Den måler ca. 50 cm fra karabinspids til karabinspids uden belastning og ca. 150 cm fra spids til spids, når linen strækkes ud.
Du undgår således at have en lang line til at hænge og svinge rundt, men linen kan blive lang, når du har brug for det. Vi leverer pagajsikringslinen i enten Seabird eller Kajakgear. Samme line men forskellig logo på. 
Linen vejer meget lidt, så du mærker den ikke, når du ror. Den fastgøres til pagajen med et velcrobånd og til kajakken med en plastkarabin til en af dækslinerne. Det gør den meget let at tage af og på.

16 andre produkter i samme kategori