Pontonsæt kajak Forstør

Pontonsæt kajak

NY

Pontonsæt til montering på din kajak, så stabiliteten højnes væsenligt. Tager kun ca. 5 % af hastigheden. 

More details

DKK 1.199,00

Mere information

Seabird er kendt for at tænke på alle detaljer og være meget sikkerhedsfokuseret. Dette afspejles ikke mindst i deres oppustelige pontonsæt, som du kan montere direkte på kajakken inden du sætter fra land, eller have med i lasterummene til brug, hvis det pludselig blæser op.

 

Med pontoner påsat kan du ikke kæntre. Dvs. du kan vælge at bruge det som en sikkerhed som nybegynder, bruge det som ekstra stabilitet, når du eks vis fisker eller er på jagt, eller som sikkerhed, hvis du er på vandet og det blæser op, hvor du derved kan komme sikkert ind på land på trods af vejret eller kravle nemt op i kajakken hvis du kæntrer.

 

Med sættet monteret, vil du næsten uanset vejrforhold, kunne padle sikkert i land - en genial opfindelse, der kan redde liv i yderste konsekvens og hastigheden på kajakken reduceres kun med ca. 5 %! 

 

 ( illustreret på foto ovenfor på udgået model 2010 kajak )

 

Pontonerne er ikke orange mere, men leveres i gul.

Pontonerne er kontrueret til at passe direkte på de fleste af Seabirds kajakker. Disse kajakker ses med indstøbt rør lige bag cockpit. Pontonerne kan dog også bruges på andre kajakker, men der får du ikke brug for de medfølgende 2 ringe, der er i posen. Disse er beregnet til Seabirds kajakker. I stedet skal pontonerne fastgøre ved hjælp af snor, som bindes rundt om kajakken, for og bagved cockpit, hvorved pontonerne fastgøres på selv kajakken. Snor til dette medfølger ikke, men du kan bruge almindelig nylonsnor eller elastiksnor, eller du kan evt kombinere dette med små lastespændere, så de sidder rigtig godt fast. Ring evt og spørg ved spørgsmål i den anledning.

16 andre produkter i samme kategori