Spar kr. 5000. SeaBird Wave 5.5 surfski

NY

1 stk udstillingsmodel model Advantage normalt kr. 12900. Spar kr. 5000. Surfski fra SeaBird med underliggende ror til begynderen og den øvede, der ønsker en surfski med en god stabilitet.

More details

DKK 7.900,00

om varen

Længde 555 cm
Bredde 55 cm
Dybde 35 cm
Vægt 13,5-20 kg
Lasteevne 120 kg
Niveau Begyndere/øvede/rutinerede
Udstyr Styrefinne, surfski pedaler, udstyrspakke

Mere information

Wave 5.5 er en surfski i den stabile ende. Den har et fantastisk højt fartpotentiale for selv begyndere og er virkelig sjov at håndtere. En rigtig fitness kajak, hvor du kan få lige så meget motion, du selv ønsker, mens du oplever naturen helt tæt på.

 

God komfort og enkelt og flot design med høj sans for finesser og finish er kendetegnede for SeaBirds kajakker, og Wave 5.5 er ingen undtagelse.

 

Wave 5.5 har høj sekundær stabilitet og er konstrueret for høj fart, surf, motion og træning i de fleste vejrforhold - ikke mindst bølger, hvor den er rigtig sjov.

 

Leveres i 4 forskellige udgaver, hvor den billigste er udført i glasfiber, vejer 20 kg og op til topmodellen "Pro Ultra", der i ren carbonudførsel kun koster 20.500. Pro Ultra præsterer en vægt helt nede på sølle 13,5 kg.

 

Mange mener at surfsi er det næste modefænomen vi ser i kajakverdenen, og vi er tilbøjelige til at give dem ret. Det ER sjovt, og er en helt ny måde at træne og udfordre sig selv på. 

Vi anbefaler dette tilbehør til denne vare

2 andre produkter i samme kategori